200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 31 125 126 - info@prispresseren.dk
 • Support info@prispresseren.dk åben altid

  Tel. 31 125 126 åben 12.30 til 16.00

 • Prisgaranti

  På alle varer

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 200,-

 • Udvidet returret

  30 dages returret på alle ordrer

 • info@prispresseren.dk

  31 125 126 - 12.30-16.00

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 200,-

Generelle oplysninger


Prispresseren.dk
Cvr. Nr. 34593671
Nørholmsvej 147 C
9000 Aalborg

Kundeservice: (12:30-16.00) på telefon: 31 125 126
Email info@prispresseren.dk

Etableringsår 2009

Betaling

Prispresseren.dk modtager følgende betalingsmetoder

 • Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • Danske Bank
 • Nordea
 • ViaBill

OBS! Kontooverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen

Der er ingen gebyrer ved benyttelse af dankort samt visadankort. Gebyrer for at benytte de andre betalingskort og betalingsmåder er tildelt af PSB.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi har kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende - inklusiv Prispresserens personale - ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Vi hæver ikke penge for købet før varerne fysisk afsendes fra vores lager.

Levering

Ordrer sendes med PostNord eller GLS.

Leveringstiden for ordren er 1-2 hverdage med PostNord pakker (MyPack Collect eller MyPack Home) samt med GLS til Pakkeshop. Vi anbefaler at vælge en af disse forsendelsesmetoder, hvis du ønsker at modtage din ordre hurtigt!

Vælger du "POST DK 2 - 8 hverdage" sendes ordren med Postdanmark som PP brev (kaldet Storbrev eller Maxibrev). De seneste års udvikling hos PostNord har gjort leveringstiden urimelig langsom for breve. 

Vi leverer til hele Danmark. Vi levere ikke til Grønland og Færørerne.

Rettidig levering forudsætter dog at PostNord eller GLS overholder levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord eller GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Prispresseren.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller ikke leverede ordrer, gensender vi naturligvis en ny forsendelse.

Fortrydelsesret:
Du har naturligvis 30 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

 • a) har modtaget din vare
 • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@prispresseren.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vi gør opmærksom på at Prispresseren.dk har ret til at modregne de fragtudgifter, som vi har haft i forbindelse med fremsendelse og returnering af pakker, hvorpå der er nægtet modtagelser. Dette er uanset om der er givet meddelse om fortrydelse.

Du kan heller ikke fortryde ved blot at undlade at afhente din ordre på et pakkeudleveringssted. Vi gør opmærksom på at Prispresseren.dk har ret til at modregne de fragtudgifter, som vi har haft i forbindelse med fremsendelse og returnering af pakker, der returneres grundet manglende afhentning. Dette er uanset om der er givet meddelse om fortrydelse. 

BEMÆRK - hvis du har angivet forkerte mailoplysninger i forbindelse med bestillingen og du således ikke modtager meddelse om at din pakke er klar til afhentning på et pakkeudleveringssted har Prispresseren.dk stadig ret til at modregne de fragtudgifter, som vi har haft i forbindelse med fremsendelse og returnering af din ordre. Det er dit ansvar at de afgivne oplysninger er korrekte!  

Prisgaranti:

Vores prisgaranti gælder for alle varer i vores webshop, når følgende betingelser er opfyldt:

 • At den billigere vare er til salg - og altså ikke udsolgt - hos udbyderen med en billigere pris. .
 • Den billigere varer´s pris er offentligt annonceret i en dansk butik eller en dansk webshop.
 • At der ikke er tale om et tidsbestemt tilbud.
 • At der kan fremsendes dokumentation for at den billigere pris er gældende på det tidspunkt hvor kravet om brug af prisgarantien fremsendes.  
 • At de øvrige handelsbetingelser - herunder fragtomkostninger - er indregnet i den billigere vares totale pris. 
 • At der ikke er tale om et tilbud eller en pris, der betinger at man er medlem eller skal have et abbonnoment for at opnå den billigere pris.
 • At der ikke er betingelser for at man skal købe en bestemt minimumsmængde for at opnå en billigere pris. 

Vi gør opmærksom på, at hvis man er berettiget til at gøre brug af prisgarantien og dermed opnå en billigere pris, end den pris vi tilbyder kan man kun gøre den gældende for maksimalt den mængde varer, som er på lager på det tidspunkt, hvor prisgarantien accepteres og at der opnåes enighed om en evt. nedjusteret pris.  pris på produktet. 

Offentlige institutioner - EAN nr.

Er du offentlig institution eller virksomhed, skriver du navnet på dit firma eller institution i feltet firma/offentlig i første del af købsforløbet "Adresse Information". I købsforløbets 3 del "betalingsmåde" vælger du: EAN betaling. Herefter følger du direktionerne som anvist.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fra fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 • 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Prispresseren.dk
Nørholmsvej 147A, Bygning 4A-4
9000 Aalborg.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en den fremsendte returneringsseddel.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)?

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.prispresseren.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger - er du i tvivl om hvilken returforsendelsesmetode, du skal vælge kan du kontakte info@prispresseren.dk 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Prispresseren.dk
Nørholmsvej 147A, Bygning 4A-4
9000 Aalborg.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Prispresseren.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og bogholderi for Prispresseren.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. De har ingen adgang til dine kreditkortoplysninger! 

Den dataansvarlige på www.prispresseren.dk er Lars Schou Hansen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.prispresseren.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Prispresseren.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Prispresseren ApS på en e-mail til info@prispresseren.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@prispresseren.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerombudsmanden.dk

Carl Jacobsensvej 35,

2500 Valby

tlf: +4541715151

forbrugerombudsmanden@kfst.dk

Fortrydelsesformular

(Der medfølger en returneringsseddel sammen med din ordre. Er denne bortkommet kan du benytte denne formular, som kan kopieres, printes udfyldes og returneres, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Prispresseren.dk
Nørholmsvej 147A, Bygning 4A-4
9000 Aalborg
info@prispresseren.dk

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering:

Bestilt den _________/modtaget den __________

Navn:             ___________________________________

Adresse:         ___________________________________

Post nr. By:    ___________________________________

Ordre nr.:        __________________________________

Tlf. nr.:           ___________________________________

Mail:               __________________________________

Underskrift:  ___________________________________

Dato:             ___________________________________

2016. All rights reserved. Prispresseren.dk