200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

Covers

Covers

Her hos Prispresseren, har vi selvfølgelig altid fantastiske priser på alle vores produkter, om det er parfumer eller mobiltilbehør, så derfor har vi jo også fantastiske priser på tablet tilbehør og endda til Macbook, både Macbook Pro og Macbook Air!

Apple har været et stort firma, lige fra starten af, men det er først efter de lancerede deres første iPhone og deres første iPad, at firmaet rigtig fik fart på! Siden da, har de altid leveret nogle af de mest eftertragtet mobiler og tablets. Selvom deres priser er noget høje, så ved man at det er kvalitet! Både på designet af deres produkter, men også på holdbarheden, brugervenligheden og det store, kvalitetssikret udvalg af apps inde på deres App Store. Apple har været nogle af de første til at lede smartphone trenden, og de kommer til at vare ved! Så gør dig den investering og køb et cover til din iPad Air 2!

Apple lancerede deres iPad Air 2 for noget tid siden, men den viser sig stadig at være én af de bedste tablets, der er ude på markedet, og derfor har vi også en hel del tilbehør til den! Så tag ind og gør et kup med et cover til din iPad Air 2, og beskyt dit dyre Apple produkt!

Om du leder efter et helt simpelt, enkelt farvet cover, lavet af plastik, eller om det er fordi du leder efter et cover som passer lige præcis til din stil, så har vi det! Vores udvalg af Apple tilbehør er noget, som vi er stolte af, så vent endelig ikke med at beskytte din tablet!

Eller måske leder du bare efter at have et udvalg af forskellige iPad Air 2 covers, som du kan skifte ud, afhængig af dit humør, så bare rolig! Prispresseren har altid lave priser, og hvis du bestiller for over 200,- så betaler vi for fragten!