200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

 
BESTILLINGER LAGT ML. 1 NOVEMBER TIL 23 DECEMBER - KAN BYTTES TIL OG MED 15 JANUAR 2018

Apple tilbehør

Apple tilbehør

SE TILBEHØR TIL ALLE iPad's HER

Alle kender til Apple, med deres logo af et æble, som nogen har taget en bid af. Der er nogle, som tænker at det skal være en hentydning til Adam og Eva, og at firmaet betyder at de har spist af visdommens frugt. Nogle mener at det bare er et æble.

Apple har en historie, som minder om Windows, da Steve Jobs og Bill Gates har arbejdet sammen før. Apple startede i 1976 af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. Steve Jobs har altid været Apples frontfigur og mange har forbundet Apple med ham som ét.

Meget kan man sige om Apple, men hvad der er helt sikkert, er jo at de har været med til at revolutionere mobilen og tabletten, for ikke at nævne den måde vi downloader apps på! Med deres genkendelige design og luksuriøse kvalitet, har Apple banet vejen frem for mange udviklere udover dem selv, og skabt et marked for mange ting, blandt andet den måde, som vi skaffer tilbehør til mobilen på. De åbnede dørene op for hvordan vi gør vores mobiler og tablets personlige, så de føles som lige præcis vores ejendom, om det er et kunstnerisk cover til din telefon, et cover med plads til dine kreditkort, eller om det er et cover som beskytter din telefon.

Hos Prispresseren har vi et rigtigt stort udvalg af mobil tilbehør til Apples produkter, om det er covers, opladere, docks, powerbanks, høretelefoner og meget mere! Apple tilbehør udgør en rigtig stor del af vores produkter, så vi har til næsten alle modeller i en eller anden form! Og selvfølgelig har vi også til deres nye telefoner, iPhone 7 og iPhone 7+! Så kom ind og gør et kup hos Prispresseren, hvor vi altid garanterer god service med gratis fragt ved køb over 200,-

Vi har det, som du leder efter, og hvis vi ikke har, så har vi altid et godt alternativ til fantastiske priser!