200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

 

Covers

Covers

Huawei kom som noget af en overraskelse inde på mobil markedet, med deres simple, dog elegante mobiler. De har prydet sig med et stort udvalg af høj kvalitets mobiler, både til lav- og højpris! Vi har mobiltilbehør til både deres nye og ældre modeller, så længe det er smartphones, så har vi det! Og vores store udvalg, og billige priser, gør os til et af de bedste steder i Danmark, at købe tilbehør hos!

Så hvis du er en af de heldige ejere af en Huawei Y6, så gør dit for at beskytte din dejlige mobil! Køb et cover eller en skærmbeskytter til netop din telefon! Vi skulle jo nødigt have at skærmen går i stykker efter en tur i byen, eller at den falder ud af tasken, mens du leder efter noget andet.

Du kan købe et cover af forskelligt materiale, afhængig af om det er stil eller funktionalitet, du går efter. Du kan købe et lækkert cover i kunstlæder, som også har plads til kreditkort, eller du vil måske bare beskytte den fra at gå i stykker, så kan vi anbefale et cover af silikone, eller et hardcover lavet af hærdet plastik, eller måske er du bare træt af at se på siderne af din telefon, uden nogen form for stil, så køb nogle bumpers, for så er du alligevel sikret fra at den går i stykker, så længe den rammer jorden på siden.

Huawei Y6 mobiltilbehør har vi meget af, så vi har sikkert det som du leder efter! Huawei Y6 er en fin mobil, så den skal du selvfølgelig passe godt på den. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor er vores priser presset helt i bund, og hvis du køber for over 200,- så betaler vi for fragten! Nup en powerbank med på vejen, så du er sikker på at der er nok strøm på din mobil, når du ikke er hjemme.