200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

 

Barbering

Barbering

Det helt rigtige grej til barberingen 

Hos Prispresseren har vi et stort udvalg af hårfjernings-og barbergrej til både ham og hende. Her finder du altså diverse hjælpemidler, som sikrer dig en behagelig og udbytterig barbering. Vi tilbyder alt lige fra barberskum og aftershave til barberblade og skrabere. 

Barbering indgår ofte som en stor del af det personlige velvære for det individuelle menneske, og Prispresseren har det, der skal til, for at denne proces bliver så effektiv som mulig for dig. Dette sørger vi selvfølgelig for, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder altså således nogle af de mest populære hjælpemidler indenfor barberingsgrej med mærker såsom Gillette og American Crew til lavpris. 

Barbering forekommer ligeledes som en meget individuel og personlig proces. Dette skyldes blandt andet, at hudtypen er individuel. Mens nogle i høj grad har tendens til en ekstra følsom hud, hvor der skal tages særdeles og ekstra hensyn til hudens reaktioner, har andre tykkere hår, hvor barberingen ofte kan forekomme mere genstridig. Under alle omstændigheder kan barberingen være meget slidsom for huden, men med det helt rigtige barberingsgrej kan du gøre denne proces nemmere for dig selv. Vi anbefaler således, at man anvender en barberskum, der passer netop til din hudtype. Dette kunne blandt andet være den populære Shave Gel til sensitiv hud fra Gillette. 

Med Prispresserens store udvalg af barberingsprodukter kan du altså gøre din barbering nemmere ved køb af blandt andet shaving gels, der hjælper med at blødgøre skægget inden barbering, og herefter en aftershave til at berolige og blødgøre. 

Forkæl dig selv med gode produkter både inden og efter barbering – om du så foretrækker skum, gelé eller creme. Find lige netop det produkt, der passer til dig, og så sikrer vi kvalitetsprodukter til lave priser. Ved køb over 299 kr. tilbyder vi lige nu fri fragt.

Tabel Liste

Sorter stigende

21 vare(r)