200,-

  ved køb over

Gratis fragt

Default welcome msg!

Beckham

Flere og flere kendte ansigter fra mediebilledet kaster sig over andre områder end deres egentlige karrierevalg- og David Beckham er ingen undtagelse. Sammen med sin kone, Victoria Beckham, har de i fællesskab gjort deres navn til et verdenskendt og eftertragtet brand indenfor modetøj og ydermere indenfor parfumer.

David Beckham er et navn, de fleste i dag kender, da han er kendt for at være en af verdens mest populære fodboldspillere. I 2013 indstillede han dog fodboldkarrieren, hvilket skabte muligheder for at udvide sig på andre områder. Dette medvirkede, at David Beckham i 2007 lancerede sin første parfume, hvilket skulle vise sig at blive en succes, og sidenhen er der kommet en lang række af andre parfumer til.

David Beckham har både i forbindelse med og efter sin fodboldkarriere været på forsiden af adskillige modemagasiner, og han er en mand, der i høj grad er kendt for sit velplejede ydre. Med dette har han skabt et grundlag for, at mænd sagtens kan opprioritere sin skønhed uden at gå på kompromis med maskuliniteten. I denne forbindelse formår David Beckham i form af sin parfumelinje at skrue op for maskuliniteten ved en duftsammensætning af noter af blandt andet krydderier og musk, hvilket skaber en fuldkommen balance i de stilfulde og underspillede parfumer. Parfumerne henvender sig altså til den stilfulde mand, der er med på moden, og som giver et indtryk af succes og status. Dette medvirker, at parfumerne er særdeles fortrukne hos unge mænd over hele verdenen.

Er du typen, der altid sørger for at være med på de nyeste trends, så er en duft fra David Beckham det helt oplagte valg for dig. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten på trods af den lave pris. Desuden kommer parfumerne i flasker af maskulint udseende, hvilket gør dem særdeles attraktive at have til at stå på badeværelseshylden. Så kan du ikke vente med at have en duft fra David Beckham i parfumesamlingen, så bestil den allerede nu, og modtag den inden længe med vores hurtige levering.

Tabel Liste

Sorter stigende

10 vare(r)

  • David Beckham Instinct Eau de Toilette 50 ml mænd

    På lager